Niké liga

Oct 26, 2024 15:30 , Štadión Sihoť

AS Trenčín

15:30

FC Spartak Trnava

Niké liga

Oct 19, 2024 15:30 , Štadión A. Malatinského

FC Spartak Trnava

15:30

ŠK Slovan Bratislava

Niké liga

Oct 5, 2024 18:00 , ZELPO Aréna

FK Železiarne Podbrezová

18:00

FC Spartak Trnava

Niké liga

Sep 28, 2024 20:30 , MOL Aréna

FC DAC 1904 Dunajská Streda

0 : 0

FC Spartak Trnava

Niké liga

Sep 22, 2024 15:30 , Štadión A. Malatinského

FC Spartak Trnava

1 : 0

MFK Dukla Banská Bystrica

Niké liga

Sep 15, 2024 18:00 , Košická futbalová aréna

FC Košice

1 : 1

FC Spartak Trnava

Home / News / Ohlasy po pohárovom zápase v Častkovciach

Ohlasy po pohárovom zápase v Častkovciach

Samuel Ďurinský |

Oct 3, 2024 |

Rozhovory

Bíli Andeli sa v 3.kole Slovnaft Cupu predstavili na ihrisku treťoligových Častkoviec. Domáci nastúpili do zápasu s viacerými mladými hráčmi, na čele s len 15-ročným strelcom Martinom Janíkom a rozdiel v skúsenostiach a kvalite bol značný už od prvej minúty. Trnavčanom sa napokon podarilo v zápase streliť 7 gólov, z čoho sa zrodila druhá najvyššia výhra pod vedením trénera Michala Gašparíka (na prvom mieste je výhra 0:8 v Šuranoch v minulom ročníku).

,,Po dlhej dobe sme mali polčas v ktorom sme strelili viacej gólov. Ja verím, že mužstvu to pomôže, lebo tí chalani vedia hrať futbal, vedia strieľať góly, čo sme potvrdili aj v predchádzajúcich sezónach. Verím, že nabehneme na víťaznú vlnu, kde budeme strieľať góly a zbierať 3 body,“ zhodnotil dnešný duel Michal Gašparík.

Debut v červenočírnom drese si odbil aj cyperčan Thomas Nikolaou: ,,Postupne mu dávame šancu, aby sa etabloval aj v Malženiciach, aj u nás v A-tíme. Je šikovný a stále ešte mladý chalan, predbežne má zmluvu do zimy a potom sa rozhodneme čo ďalej,“ vyjadril sa na margo mladého ľavého obrancu Gašparík.

Celý pozápasový rozhovor s trénerom Michalom Gašparíkom

Hattrickom sa v zápase blysli hneď dvaja hráči trnavského Spartaka. Prvý z nich Jakub Paur skončil po hodine hry na nosítkach, po nepríjemnom páde vo vzdušnom súboji. Tým druhým bol Róbert Pich, ktorý ku 3 gólom pridal aj 2 gólové asistencie: ,,Boli sme na zápas dobre pripravení, už od prvej minúty sme mali dobré nasadenie a tým sme si ten zápas zjednodušili. Ukázali sme správny prístup k pohárovému zápasu a rovnaké nasadenie chceme ukázať aj v ďalších zápasoch.“

Pre Picha to boli vôbec prvé góly v trnavskom drese od jeho letného príchodu do klubu: ,,Som rád, je to môj prvý hattrick, každý gól pomáha a je jedno v akom zápase padne, pretože každý zápas je dôležitý. Verím, že nám to pomôže, aby sme boli vo väčšej pohode v ofenzíve aj v ligových zápasoch.“

Celý rozhovor s Róbertom Pichom nájdete na našom klubovom YouTube

Oct 3, 2024
Oct 3, 2024